Mai jos găsiţi informaţii despre firma noastră

Firma Print and Design Office SRL


Firma Print and Design Office srl. este o firmă înființată în 2012 cu scopul valorificării cunoștințelor bazată pe experienţa dobândită pe parcursul anilor petrecuţi la diferite firme din domeniul producţiei publicitare, precum și a avantajelor oferite de tehnologia şi echipamentele de ultimă generaţie. La început, afacerea companiei se baza pe legare cărților, lucrărilor de diploma și executarea lucarilor prin serigrafiere înaintea apariția printului digital respectiv serigrafiere de textile, tricouri, șepci etc.

A doua mare ramura reprezenta tiparul ofset cu maşini de tipar Hamada-B52 respectiv Heidelberg Printmaster GTO 52, cu formate de 500x370 mm. Dintre lucrări se poate aminti: etichete pentru industria de confecţii, formulare personalizate, tipizate, formulare contabile, broşuri, afișe, cărți, pliante, afișe, flyere, fluturase, invitații, cărți de vizita, precum și finisarea acestor lucrări: îndoliere, biguire, laminare de mare format, perforare, ştanţare, tăiere pe contur, lipire etc.

Pe parcursul anului 2016 s-a realizat achiziţia unui echipament laser de mare format mare, 90x60cm, pentru confecționare de ştampile și timbru sec, şi producţie de obiecte promoţionale gravate.

În privinţa comercializării mărfurilor de papetărie şi birotică s-a deschis în 2014 al doilea punct de lucru, un magazin de papetărie. Angajaţii firmei au crescut de la 3 la 12 oameni. Odată cu deschiderea noului punct de lucru, s-au achiziţionat maşini de copiat performante, marca Oce alb-negru pentru tiraj mare, Konika Minolta Bizhub C5501 color, respectiv o imprimantă profesională marca Konika Minolta Bizhub C1060L, maşini performante necesare satisfacerii cerinţelor pieţii. Astfel firma şi-a crescut producţia mărindu-şi aria de producţie şi lucrând pentru mai multe firme mari din Târgu Secuiesc și împrejurimi.

În 2018, parcul de echipamente a fost extins cu ajutorul unui proiect european, diversificat cu următoarele utilaje:
- Imprimantă eco-solvent Roland EJ640 (lățime de 1,6 metri) pentru print pe materiale in rolă (diferite tipuri de folie și film din PVC, hârtie, banner și plasă, hârtie foto, film și banner din polipropilenă etc.)
- Imprimantă Roland Lef300 UV pentru obiecte și materiale promoționale cu cerneala UV
- Imprimantă de sublimare Roland Texart640 pentru steaguri, tricouri, echipamente sportive (1,6 metri lățime)
- Mașină de marcat / tăiat / gravat cu laser Bodor (1,6m x 0,9m) pentru produse promoționale,
- Mașină / router CNC cu lățime de 1,6x2 metri.
- Mașină de marcat cu laser cu fibră Bodor pentru obiecte promoționale
- Roland LEJ640 imprimantă UV plana pentru materiale rigide, obiecte plate cu lățime de 1,6x3m
- Roland GR-640, cutter-plotter cu lățime de 1,6 m
- Sign Racer UV (+ cerneală albă + lac), lățime de 3,2 m, imprimantă hibrid pentru materiale rigide și imprimare în rola
- Mașină de laminat la cald pneumatic, cu lățime de 1,6 m

Avem capacitatea de a printa și/sau monta pe o varietate de suporturi până la lățimea de 3,2 m (sticlă, plexiglas, lemn, piatră, material aluminiu stratificat etc.) sau pe materiale în rolă (banner, mesh, hârtie, folie din PVC, textile, ppbanner) cu cerneluri UV, sublimare și eco-solvent.


Dintre lucrările noastre se poate vede mai multe exemple pe pagina noastră google: 

https://business.google.com/v/print-and-design-office-srl/05823618743367028643/f656/_?{ignore}

sau se poate descarca catalogul nostru în format PDF:  https://docdro.id/YixyL8z

Contact card online: https://flow.page/pdoffice