Mai jos găsiţi informaţii despre firma noastră

Firma Print and Design Office SRL

Firma Print and Design Office SRL este o firmă infinţată in 2012 cu scopul valorificării cunostinţelor oferite de experienţa dobândită pe parcursul anilor petrecuţi la diferite firme din domeniul producţiei publicitare, precum și a avantajelor oferite de tehnologia şi echipamentele de ultimă generaţie.

În cadrul firmei se execută lucrari de tipar ofset cu maşini de tipar tip Hamada-B52 respectiv Heidelberg Printmaster GTO 52, cu formate de 500x370 mm. Dintre lucrări se poate aminti: etichete pentru industria de confecţii, formulare personalizate, tipizate, formulare contabile, broşuri, afise, carți, pliante, afișe, flyere, fluturase, invitatii, carti de vizita, precum si finisarea acestori lucrări: înfoliere, biguire, laminare de mare format, perforare, ştanţare, tăiere pe contur, lipire etc.

A doua ramură principală din cadru producţiei este reprezentată de seviciile oferite cu ajutorul unei imprimante digitale de format mare, Roland SoljetProII, de ultimă generaţie, cu cerneală ecologică. Cu ajutorul acestei echipament se poate executa printuri de mari dimensiuni pe o varietate mare de materiale, precum: folie PVC, material pt. prelate, copertine, banere şi meshuri publicitare stradale.

În anul 2014 a început o nouă ramură de tipărire şi anume serigrafierea. Am achiziţionat primul atelier serigrafic: masă serigrafică manuală respectiv un carusel cu 6 brațe pentru serigrafiat textile. Dintre lucrările executate putem aminti: tricouri și echipamente sportive serigrafiate, personalizare agende, etichete serigrafiate cu cerneluri şi culori albe, aurii, argintii, invitaţii serigrafiate, cărţi de vizită serigrafiate, etichete folie autocolantă serigrafiate-tăiate pe contur etc. Pe parcursul anului 2016 s-a realizat achiziţia unui echipament laser de mare format mare, 90x60cm, pentru confecționare de ştampile si timbru sec, şi producţie de obiecte promoţionale gravate.

Alte tipuri de lucrari:
• în cadrul serviciilor de legătorie oferim legare, restaurare/recondiţionare de carţi, lucrări de diplome, mape cu copertă din imitaţie piele, pluş, personalizate prin serigrafiere.
• personalizare și inscripţionare textile, şepci, tricouri, echipamente sport cu ajutorul preselor termice.
• tampografiere obiecte promoţionale, pixuri, brichete etc.


În privinţa comercializării mărfurilor de papetărie şi birotică s-a deschis în 2014 al doilea punct de lucru, un magazin de papetărie. Angajaţii firmei au crescut de la 3 la 12 oameni. Odată cu deschiderea noului punct de lucru, s-au achiziţionat maşini de copiat performante, marca Oce alb-negru pentru tiraj mare, Konika Minolta Bizhub C5501 color, respectiv o imprimantă profesională marca Konika Minolta Bizhub C1060L, maşini performante necesare satisfacerii cerinţelor pieţii. Astfel firma şi-a crescut producţia mărindu-şi aria de producţie şi lucrând pentru mai multe firme mari din Targu Secuiesc si împrejurimi.