Serviciile oferite de firma noastra.

Tipografie

Tipizate inseriate/perforate, etichete stanțate/înfoliate/biguite, pliante, flyere, broșusri, afișe, cărți de vizită etc.

Printuri de mari dimensiuni

Imprimare bannere/prelate, meshuri, folii PVC, window graphics/one way vision, copertine.

Personalizare/inscripționare mașini, camioane, vitrine etc.

Serigrafie/Legătorie

Legare cărți, lucrări și diplome. Recondiționare cărți vechi.
Inscripționare prin serigrafiere șepci, tricouri și echipamente sportive.
Cărți de vizită, etichete din folie PVC/reflectorizantă, ștanțate/tăiate la formă, serigrafiate cu cerneală aurie/argintie, plăci aluminiu serigrafiate etc.

Gravare/personalizare laser

Gravare obiecte promoționale, cadouri de afaceri sau pentru cei dragi, sa decupam cu precizie diverse materiale (lemn, plexiglas, aluminiu, alama, cupru, magneziu, hartie, piele, folii..etc.), litere volumetrice etc.

În prezent firma are o activitate largă, diversificată:

• Tiparul ofset asigură o gamă largă de tipizate, de etichete pentru industria de confecţii. Se confecţionează lucrări de policromie, broşuri, fluturaşe, cărţi poştale, cataloage, calendare etc.
• Activitatea de grafică vizuală, reclame, permite inscripţionarea de automobile, faţade, casete luminoase, decoraţiuni interioare, realizarea de litere volumetrice, banere de orice dimensiuni.
• Cu ajutorul imprimantei digitale de format mare pe bază de cerneală ecologică se execută producerea reclamelor staradale, panourilor publicitare de mari dimensiuni, banerelor, prelatelor şi copertinelor. Se execută inscripţionarea maşinilor, autovehicolelor utilitare şi a camioanelor cu prelate.
• Confecţionarea de ştampile corespunde tuturor cerinţelor actuale prin gravare laser de mare precizie. Se confecţionează ştampile automate cu mai multe culori, timbru sec, diferite tipuri de datere etc.
• Se produc clişee tipografice şi tampografice prin metoda de gravare chimică a metalelor.
• Activitatea de umplere tonere, cartuşe, permite umplerea cartuşelor pentru copiatoare, printere laser şi cu set de cerneală de toate tipurile.
• Legătoria asigură legarea de cărţi, teze, lucrări de diplomă, mape fie cu coperţi din imitaţie piele sau pluş. Se oferă recondiţionare şi restaurare de cărţi.
• Serigrafierea permite producerea de obiecte personalizate cu materiale convenţionale şi termotransfer. Şi acest atelier produce etichete pentru industria de confecţii, cărţi de vizită, invitaţii de nuntă, obiecte promoţionale din răşini sintetice, înscripţionări de agende, pixuri, brichete, şepci imprimate serigrafic.
• Gravarea prin laser şi tampografierea permite confecţionarea unei game vaste de obiecte promoţionale, litere volumetriice din plexiglass sau polistiren expandat, cadouri personalizate etc.
• Cu ajutorul preselor termice se execută personalizarea echipamentelor sportive, tricouri, şepci, echipamente de protecţie şi de lucru, salopete etc.
• Pe partea de postperss se oferă finisarea lucrărilor de tipar prin buguire, perforare, laminare, înfoliere, ştanţare, tăiere pe contur, înseriere, legare etc.

¡NOU! Imprimare 3D ¡NOU!

Producem obiecte 3D din material plastic (PLA, ABS, plastic flexibil si multe alte tipuri cu aplicabilitate in industria usoara) Pentru a veni in intampinarea partenerilor nostrii si viitorilor colaboratori, trimiteți documentele 3D, in format .stl sau .obj, pentru a putea obtine o cotatie de pret in cel mai scurt timp posibil.

Soluții și lucrări personalizate/unice

Aveți de realizat lucrări care cer materiale speciale și prelucrare sau finisare manuală?
Aveți de realizat lucrări cu cantități mici sau unice? Nu ezitași să ne contactați pentru oferte și soluții!

Aveți nevoie de lucrări cu cerințe/materiale sau soluții unice?